We verzorgen dagelijks, wekelijks of op eenmalige basis het onderhoud van:

  • Kantoren
  • Winkelruimtes
  • Hotels, bars en restaurants
  • Gemeenschappelijke ruimtes
  • Ramen

Regelmatige reiniging van uw kantoren

Waak over de gezondheid van uw medewerkers en bied hun een hoogwaardige werkomgeving. Schone kantoren en gebouwen bevorderen namelijk het welzijn en de productiviteit. Vandaar het belang om te investeren in een regelmatige schoonmaakdienst. Wij zorgen voor het onderhoud van uw kantoren, sanitair, vloeren, keuken, kantine enz.

Neem contact op

De reiniging van uw winkelruimtes

Doe een beroep op onze schoonmaakexperten voor de reiniging van uw winkel, zodat u uw klanten kunt verwelkomen in een schone en gezonde omgeving die de kwaliteit van uw onderneming uitstraalt. Wij zijn uiterst flexibel en passen onze diensten aan volgens de behoeften en vereisten van uw sector (voeding, mode en textiel enz.).

Neem contact op

Onze schoonmaakdiensten voor horeca

Meer dan ooit zijn hygiëne en netheid van uiterst groot belang voor het beheer van uw zaak. Bovendien gelden er steeds strengere normen om de veiligheid van uw klanten te garanderen. Hotel, bar of restaurant: doe een beroep op onze professionele medewerkers voor de reiniging en het onderhoud van uw gebouwen.

Neem contact op

Onderhoud van uw gemeenschappelijke ruimtes

Bent u vastgoedbeheerder? Of maakt u deel uit van een mede-eigendom? Ons schoonmaakbedrijf biedt onderhoud en klusjes aan voor de gemeenschappelijke ruimtes van uw gebouw. We verzorgen het onderhoud van uw vloeren, tapijten, verlichting enz.

Neem contact op

Ramen wassen

Ontdek ook onze ramenwasdienst. We beschikken over professionele apparatuur en producten waarmee we onze taak efficiënt en snel kunnen uitvoeren. Geniet dankzij onze experten van uw uitzicht.

Neem contact op

Uw behoeften zijn uniek, net zoals u

Wij zijn flexibel en passen ons aan de specifieke noden van uw bedrijf aan. Vóór elke opdracht zorgen we voor een nauwkeurig lastenboek van uw reinigingswerken.

We belichten graag wat voor u essentieel is, zodat we een duidelijke en strikte follow-up van onze dienstverlening kunnen verzekeren. Op die manier garanderen we u een absolute reactiviteit en beschikbaarheid.

Vraag uw offerte aan

Ontdek onze andere onderhoudsdiensten

Ons streven? Uitgroeien tot uw enige contactpersoon voor al uw behoeften. Zo verzorgen we het onderhoud van uw tuin (maaien, snoeien enz.), uw onderhoudswerken (schilderwerken, loodgieterswerk, sanitair enz.) of specifieke reinigingen (bv. na een werf of schadegeval).

Ontdek al onze diensten

Bespreek de behoeften van uw onderneming met ons

Wij staan ter beschikking en zijn reactief. We willen u de meest geschikte oplossing aanbieden. Daarom zorgen we dat we de specifieke situatie van uw onderneming perfect begrijpen.