Een greep uit onze onderhoudsdiensten :

  • De verwijdering van grofvuil aan huis
  • Onderhoud van uw verwarmingssysteem en airco-installatie
  • Vervanging van de verlichting in woningen en bedrijfsgebouwen
  • Schilderwerken
  • Loodgieterij
  • Onderhoud van uw vloerbekledingen
  • En tal van andere diensten…

Ophaling van afval en grofvuil aan huis of in uw bedrijf

Oude meubelen die u niet meer gebruikt, rondslingerend grofvuil in uw kelder, afval na renovatiewerken of reiniging van een woning na een overlijden, … Redenen te over om grofvuil ter plaatse te laten ophalen.

Ons team van professionals verzorgt de ophaling van uw afval en grofvuil en brengt het naar het containerpark.

Neem contact op

Onderhoud van uw verwarmingssysteem en airco-installatie

Om defecten aan uw verwarming of airco te vermijden, is het steeds aangewezen om een volledig onderhoud van uw installatie te laten uitvoeren. Onze in onderhoudswerken gespecialiseerde onderneming verwijdert stof uit uw radiatoren en zorgt voor aftapping en ontluchting. Daarnaast reinigen we ook de filters van uw airco, vervangen we de koolstoffilters, …

Vraag uw offerte aan

Vervanging van uw verlichting door ledlampen

Zowel voor bedrijven als voor particulieren vervangen we verlichtingssystemen door nieuwe, zuinigere en milieuvriendelijkere systemen. Reeds vóór deze vervanging geven we u advies aan de hand van een audit van uw elektrische installatie, en begeleiden we u bij de keuze van uw apparatuur.

Ga aan de slag

Uw schilderwerken en onderhoud van uw vloerbekledingen

Onze operatoren zorgen voor een verzorgde en professionele uitvoering van al uw schilderwerken, zowel binnen als buiten (muren, plafonds, gevels). We zijn verder ook gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van allerlei vloerbekledingen (parket, laminaat, linoleum, tapijt enz.).

Vraag uw gratis offerte aan

Onderhoud van uw leidingen en sanitair

Voor bedrijven en particuliere woningen voeren we onderhoud en herstellingen uit van uw sanitaire voorzieningen. Bij een verstopping of lek komen we snel en efficiënt tussen, zodat u uw installatie zonder zorgen opnieuw kunt gebruiken.

Neem contact op

Onze tuinwerken en onderhoud van groene zones

Vertrouw op ons voor het onderhoud van uw tuin en groenzones. We verzorgen uw aanplantingen, maaien uw gras, snoeien uw bomen, … Daarnaast helpen we u ook bij het ontwerp en de aanleg van tuinen.

Ontdek deze dienst