We bieden de volgende ontsmettingsdiensten aan:

  • Ongediertebestrijding
  • Insectenverdelging
  • Ontsmetting van bureaus
Vraag uw gratis offerte aan

Diensten en behandelingen tegen ongedierte

Onze ontsmettingsfirma werkt samen met ondernemingen en particulieren voor de bestrijding van ongedierte in hun gebouwen, woning of appartement. We bestrijden onder andere ratten, muizen, mollen, kakkerlakken, motten, bedwantsen, vlooien enz.

Onze ongediertebestrijding

We verwijderen snel en efficiënt aanwezig ongedierte. Ons ontsmettings- en schoonmaakbedrijf helpt u ratten en muizen maar ook mollen en andere knaagdieren bestrijden.

Daarbij gaan we uiterst discreet te werk en leven we de geldende normen en regelgeving na, met name voor de producten die we gebruiken.

Onze insectenverdeling

We helpen bij de bestrijding van kakkerlakken, vliegende insecten, vlooien, bedwantsen, motten, rupsen, schurft, huisstofmijt enz. Met onze methodes en technieken zorgen we voor een duurzame bestrijding van ongedierte en insecten.

Neem contact op

Ontsmetting van bureaus

Bij een besmetting (virus, bacteriën, schimmel enz.) verzorgt onze in ontsmetting gespecialiseerde onderneming een hele waaier aan diensten voor de reiniging van uw gebouwen.

En aangezien het verwerven van nieuwe vaardigheden een van onze hoofdwaarden is, worden onze professionals regelmatig opgeleid in nieuwe ontsmettingstechnieken. Zo zijn we in staat om u een efficiënte dienstverlening te bieden die ook veilig is voor uw gezondheid. We maken bij voorkeur gebruik van een van volgende methoden :

  • Ontsmetting via de lucht (verneveling)
  • Ontsmetting via besproeiing (spray)
Ontvang uw gratis offerte

Onze beloften

Een audit van uw behoeften – Vóór elke interventie bezoeken we uw gebouw en kantoren, en peilen we naar uw noden, zodat we een volledig lastenboek kunnen samenstellen.

Uw gezondheid en het milieu staan centraal – We selecteren onze partners met grote zorg, zodat onze producten voldoen aan de geldende normen op het vlak van ontsmetting.

Volledig transparante communicatie – We zijn eerlijk en authentiek. Uw belangen staan centraal en we zorgen voor een zo open mogelijke communicatie.

Concrete opvolging –We volgen onze opdracht concreet en reactief op en nemen waar nodig onze verantwoordelijkheid, want uw tevredenheid en vertrouwen zijn voor ons een prioriteit.

Doe een beroep op onze ontsmettingsprofessionals

Bij de bestrijding van ongedierte en ontsmetting van uw gebouwen gaan we te werk volgens uw behoeften en volgens de specifieke situatie van uw onderneming.