We ondersteunen ondernemingen op de volgende vlakken:

  • Reiniging
  • Ontsmetting
  • Onderhoud
  • Tuinonderhoud

Hygiëne, belangrijker dan ooit

Hygiëne en netheid zijn belangrijker dan ooit. Investeren in zulke zaken betekent als onderneming investeren in tal van positieve effecten, zowel voor uzelf als voor uw team.

Een hoogwaardige werkomgeving bevordert het welzijn en de gemoedstoestand van uw personeel. Dit leidt tot een lagere afwezigheidsgraad en een hogere productiviteit. Bovendien zorgen nette kantoren en vergaderruimtes voor een positieve indruk van uw bedrijf op klanten en bezoekers. Ook neemt hun levensduur bij goed onderhoud toe, waardoor u uw herstelkosten beperkt.

Enkel positieve gevolgen dus, zowel voor uzelf als voor uw bedrijf, waaruit blijkt dat hygiëne en netheid een uitstekende investering zijn.

Experten aan uw zijde: voor een totaaloplossing van uw onderhoudswerken

We zijn experten in ons vakgebied. Omdat we uw vertrouwenspartner willen worden, investeren we in de opleiding van onze medewerkers. Op die manier kunnen we u diensten aanbieden van uiterst gespecialiseerde operatoren.

Onze doelstelling? Uw enige aanspreekpunt zijn voor alle schoonmaak- en onderhoudsbehoeften van uw onderneming. Van dagelijkse of wekelijkse reiniging van uw gebouwen tot schilderwerken:we passen ons aan uw behoeften aan om u de meest geschikte dienstverlening te bieden. Kortom: we ondersteunen u en uw bedrijf.

Een persoonlijk en toegewijd schoonmaakbedrijf

Dankzij onze nabijheid bent u zeker van een flexibele begeleiding. Elke klant van ons schoonmaakbedrijf is uniek. We streven naar een relatie op basis van vertrouwen en transparantie.

Naast deze menselijke verbintenis hechten we ook veel belang aan het thema ecologie. We zijn ons bewust van de impact van onze sector op het milieu. Daarom werken we zoveel mogelijk met milieuvriendelijke oplossingen: een groot deel van onze producten draagt een ecolabel, en onze toestellen zijn vervaardigd met gerecycleerde onderdelen.

Onze waarden

Verantwoordelijkheid – We volgen onze dienstverlening concreet en reactief op en nemen indien nodig onze verantwoordelijkheid.

Proactiviteit – We stellen onszelf constant in vraag en rusten niet op onze lauweren. We proberen constant te evolueren door nieuwe talenten aan te trekken en nieuwe diensten aan te bieden.

Transparantie – We stellen niets mooier voor dan het is, steeds met uw belangen in het achterhoofd.

Dienstverlening – We staan voor u klaar. Concreet proberen we elke dag opnieuw uw leven te vergemakkelijken.

BESPREEK UW ONDERHOUDSPROJECT

Vertel ons al uw behoeften en verwachtingen, zo kunnen we samen de beste oplossing vinden. Waar we het verschil maken? In de kwaliteit van onze communicatie, onze reactiviteit en onze beschikbaarheid.