We verzorgen een gespecialiseerde reiniging bij:

  • Een schadegeval (na een brand of na waterschade)
  • Een diogenes-syndroom of verwaarlozing
  • Een overlijden in een woning
Vraag uw offerte aan

Onze schoonmaakdiensten na een schadegeval

Slachtoffer van brand, overstroming, waterschade of stookolielek? Onze experten in hygiëne en netheid staan paraat bij om het even welk schadegeval.

Reiniging na brand

Doe na een brand een beroep op de diensten van onze gespecialiseerde experten om op te ruimen en schoon te maken. We herstellen uw woning of gebouw in de oude staat en pakken ook de specifieke problemen van zo’n schade aan, zoals roetdeeltjes, rook en het water en de chemische producten van de brandweer.

Reiniging na waterschade

Bij waterschade of een overstroming begeleiden we u bij de herstellingswerken aan uw gebouw. We verwijderen puin, modder of groenafval dat met het water werd meegevoerd, we reinigen uw meubels, vloeren, muren enz.

Vraag een offerte aan

We gaan steeds snel en efficiënt te werk, zodat u snel opnieuw in het gebouw kunt trekken.

Reiniging bij een diogenes-syndroom of verwaarlozing

Een reiniging bij een diogenes-syndroom vergt een zeer specifieke expertise. Voor een zo efficiënt mogelijke dienstverlening werken we in verschillende stappen, van de opruiming en het transport naar een stortplaats tot een diepgaande reiniging van uw eigendom en zelfs de ontsmetting van de ruimtes (ongediertebestrijding, insectenverdelging enz.).

Bij grotere schade verzorgen we ook eventuele herstellingswerken (gaten, schimmelbehandeling, schilderwerken enz.).

Reiniging na overlijden

Een overlijden in een woning stelt de familieleden vaak voor een moeilijke situatie. Zeker omdat zo’n tragische gebeurtenis over het algemeen heel wat administratieve verplichtingen met zich meebrengt. Om u daarbij te helpen, begeleiden onze hygiëne-experten u door de woning van de naaste te reinigen.

Onze onderneming is gespecialiseerd in ontsmetting en zorgt voor een volledige sanering van de woning. Een noodzakelijke expertise, zeker gezien de bacteriën en schadelijke stoffen die zich in zo’n situatie kunnen ontwikkelen. We zorgen er ook voor dat de woning volledig wordt leeggemaakt en gereinigd voor een eventuele verkoop of voor de volgende bewoners.

Onze andere schoonmaakdiensten

Wij ondersteunen u of uw bedrijf. We doen er alles aan om uw leven eenvoudiger te maken, wat uw behoeften ook zijn. Daarom verzorgt onze gespecialiseerde onderneming in reiniging en onderhoud een hele waaier aan diensten.

Ontdek al onze diensten

Vraag uw gratis offerte aan

We staan voor u klaar en willen uw situatie zo goed mogelijk begrijpen om het beste antwoord te kunnen bieden.

En omdat we graag uw vertrouwenspartner zijn, stellen we allerlei verschillende diensten voor.