Het kan gaan om een reiniging :

  • Na werkzaamheden
  • Na een werf
  • Voor/na een verhuizing
  • Van specifieke oppervlaktes
  • Van graffiti
Vraag uw offerte aan

Reiniging na werkzaamheden

Na bouw- of renovatiewerken is een volledige reiniging vaak aangewezen. Zo verwijdert u stof, maar ook eventuele verfresten, chemische producten, cement, …

Onze experten maken uw woning, appartement of bedrijfsgebouw dus volledig schoon, zodat u er snel (opnieuw) in kunt trekken.

Reiniging na een werf

Bent u aannemer? Onze gespecialiseerde experten in grote reinigingswerken verzorgen het volledige onderhoud van uw werven. We verwijderen uw afval en maken de oppervlakte stofvrij, maar maken ook de luchtkokers vrij, maken de vloeren en muren schoon, ontsmetten het sanitair, maken de ramen vetvrij enz.

Naargelang uw behoeften bieden wij onze diensten aan op het einde of in de loop van het project. We kunnen bijvoorbeeld de werf schoonmaken voor een volgende vakman aan de slag gaat.

Neem contact op

Vertel ons over uw eenmalig schoonmaakproject

Naargelang uw behoeften bieden wij onze diensten aan op het einde van het project, maar ook tijdens uw hele interventie, bijvoorbeeld tussen de verschillende vakgebieden.

Reiniging voor en na verhuizing

Verhuist u? Laat uw oude woning vóór de plaatsbeschrijving schoonmaken. Ons team is gespecialiseerd in reiniging voor en na verhuizing en reinigt uw vloeren, muren, ramen, keukens en sanitair, maar ook alle kleine zaken die u zelf vaak over het hoofd ziet (schakelaars, verwarmingselementen enz.).

Daarnaast kunnen we uw nieuwe woning grondig reinigen voor u verhuist. Zo kunt u optimaal genieten van een nette en gezonde thuis.

Onderhoud van specifieke oppervlakken

Tapijt, parket, marmer of blauwsteen: materialen die specifiek onderhoud vergen. Dankzij technieken die we tot in de puntjes beheersen (behandeling met kristallen, olie, shampoo enz.) verzorgt onze gespecialiseerde onderneming de reiniging van elk type vloerbekleding.

Vraag uw offerte aan

Reiniging van graffiti

Tags en graffiti zijn vaak zeer moeilijk te verwijderen. Onze professionele experten gebruiken daarom speciale technieken en producten, die ze aanpassen volgens uw type gevelbekleding.

Ter preventie kunnen we ook uw muren en oppervlakken beschermen door een waterafstotend product aan te brengen, zodat toekomstige schoonmaakbeurten een stuk vlotter verlopen.

Gespecialiseerde reinigingen

We hechten zeer veel belang aan opleiding en nieuwe vaardigheden. Hierdoor kunnen we uiterst gespecialiseerde en hoogstaande diensten aanbieden. Naast onze regelmatige en eenmalige diensten helpen we u ook na schadegevallen (brand, waterschade enz.), na een overlijden in een woning of bij verwaarlozing (diogenes-syndroom).

Ontdek onze gespecialiseerde diensten

Bespreek uw project voor eenmalige reiniging met ons

Deel als bedrijf of particulier al uw behoeften en verwachtingen.

We zorgen dat we uw specifieke situatie zo goed mogelijk begrijpen, zodat we de beste oplossing kunnen vinden.