Regelmatige schoonmaakdiensten

Onze experten in netheid en hygiëne verzorgen de reiniging van uw bedrijfsgebouw, gaande van kantoren en winkelruimtes tot hotels, bars, restaurants en zelfs gemeenschappelijke ruimtes in appartementen.

Meer weten
nettoyage vitre - North Group
Nettoyage de bureaux - North Group

Eenmalige schoonmaakdiensten

Ons aanbod? Een gespecialiseerd team in de reiniging van uw eigendom na werkzaamheden, een werf of een verhuizing. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van specifieke oppervlakken en voor de reiniging van graffiti.

Meer weten

Gespecialiseerde schoonmaakdiensten

Na een schadegeval (brand, waterschade), bij verwaarlozing of bij een overlijden in een woning verzorgt ons team van experten de reiniging en de ontsmetting van uw woning of gebouw.

Meer weten
Nettoyage de chantier - North Group

Onze ontsmettingsdiensten

Om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen zorgen we voor ontsmetting (via de lucht of via besproeiing) van uw gebouw. Zo treft u een gezonde omgeving aan, zonder schadelijke virussen en bacteriën. We zorgen ook voor snelle en efficiënte insectenverdelging.

Meer weten

Onze onderhoudsdiensten

We willen uw vertrouwenspartner worden, wat uw noden ook zijn. We begeleiden u dus bij alle onderhoudswerken in uw onderneming. Schilderwerken, loodgieterij, verlichting, verwarming, … Doe voor al uw onderhoud een beroep op onze professionele medewerkers.

Meer weten

Onze tuindiensten

Onze tuinmannen verzorgen het regelmatige onderhoud van uw tuin (maaien, snoeien, onkruidverdelging, …), maar ook eerder eenmalige tuinwerken, zoals de verwijdering van bladen in de herfst, sneeuwontruiming van uw paden enz.

Meer weten

Uw gezondheid en veiligheid staan centraal

Hygiëne en netheid zijn belangrijker dan ooit, en dragen bij tot een gezonde leef- en werkomgeving.

Om uw gezondheid en veiligheid te garanderen, kiezen we steeds voor zo ecologisch mogelijke apparatuur en producten. Daarnaast voldoen al onze werken aan de striktste normen en wetgevingen.

Vraag uw offerte aan